24.05.2023 | Ajankohtaista, Tuotteet

EBL One – Panasonicin uusi paloilmoitinkeskus!

EBL One on Panasonicin uusi yhden silmukan pikku keskus, joka päihittää muut keskukset helppokäyttöisyydellään ja modernilla ulkonäöllään.

Panasonicin tuoteperhe on kasvanut uudella EBL One -paloilmoitinkeskuksella. Tässä uudessa pikkukeskuksessa on jopa 253 osoitetta, paikka 1-2 akulle, 2 sisäänmenoa ja 1 jänniteulostulo sireeneille.

Kompaktin kokoisessa keskuksessa on 7’’ tuuman värillinen kosketusnäyttö. Näytössä on sovelluspohjainen valikko, joka tekee käyttöönotosta, testauksesta ja kunnossapidosta entistä helpompaa. Näytön valikko on visuaalisesti selkeä, sisältäen symboleita ja tekstiä, ja valikossa on helppo navigoida. Näytöstä saa heti yleiskuvan palohälytysjärjestelmän tilasta integroitujen ja symboleihin perustuvien LED-valojen avulla.

Keskuksen käyttöönotosta on tehty entistäkin helpompaa. Ohjelmointi on mahdollista tehdä kokonaan ilman PC:tä, tai voit käyttää EBLWin-ohjelmaa yhtä helposti kuin muidenkin Panasonicin keskusten kanssa. EBL One -keskukseen voidaan asentaa Gateway 5088 etähallintaa ja valvontaa varten.

Ulkonäöltään tyylikäs ja moderni pieni keskus sopii täydellisesti erilaisiin ympäristöihin. EBL One -järjestelmällä voidaan turvata esimerkiksi kerrostaloja, hotelleja, ravintoloita, kouluja ja päiväkoteja, jopa pienteollisuutta. Enää ei tarvitse valita joko turvallisuutta tai tyylikkyyttä, sillä tässä paketissa saat molemmat!

”EBL One -keskus on erittäin kompaktin kokoinen ja kosketusnäytön kautta ohjattavat toiminnot on helppo sisäistää loogisen valikkorakenteen vuoksi. Keskuksen käyttöönotto on erittäin helppo tehdä suoraan kosketusnäytöltä ja pienemmän kohteen järjestelmän saa hyvinkin nopeasti, kun käyttöönoton voi hoitaa suoraan keskuksen kosketusnäytöltä”, tuotepäällikkömme Jari Ahola kertoo ensikokemuksistaan keskuksen parissa.

EBL One -keskuksista on saatavilla kaksi eri versiota: avaimeton (2000) ja avaimellinen (2000K).

Ota yhteys myyntipäällikköihimme, mikäli haluat saada ensimmäisten joukossa EBL Onen kiinteistöösi. Ensimmäiset kappaleet tulevat jo tämän kesän aikana myyntiin.

Miksi valita EBL ONE?

  • Edullisempi kuin EBL 128 -keskus, jonka valmistus on päättymässä
  • Pienikokoinen ja moderni ulkonäkö sopii useisiin ympäristöihin
  • Nopea ja helppo käyttöönotto ja ylläpito
  • Käyttöönotto ilman pc:tä
  • Helppokäyttöinen ja looginen kosketusnäyttö