14.04.2023 | Ajankohtaista

Proserolaisten yhteinen liikuntavuoro Tampereella

Tampereella Proserolaiset pelaavat yhdessä sählyä maanantaisin. Yhteisellä liikuntavuorolla tutustutaan toisiin Proserolaisiin ja nautitaan liikunnan ilosta "höntsällä" meiningillä.

Tampereen Proserolaiset ovat vetäneet yhtä köyttä ja päättäneet töiden ulkopuolella pitää hauskaa sählyn parissa. Ensimmäiset pelit on nyt pelattu ja vaikka osallistujia ei pelissä ollut kuin kourallinen, on hyvä yhteishenki löytynyt saman tien ja hiki saatu pintaan.

Yhteisen liikuntavuoron ideoijana ja alulle panijana on toiminut PAP Groupin järjestelmäasiantuntija Kalle Perälä.

”Olin käynyt parina kertana kaverin mukana hänen työporukkansa sählyvuorolla. Siitä tuli mieleen, että hemmetti kun PAPilla ei ole tarpeeksi väkeä Pirkanmaalla samanlaiseen toimintaan, siitä sitten tuli mieleen, että mitenkäs koko Proserolla?”

PAP Groupin lisäksi Lukkoluket ja Ajan Lukko innostuivat ideasta. Yhteinen liikuntavuoro antaa mahdollisuuden tutustua eri yritysten jäseniin muutoinkin kuin työn kautta. Liikuntavuorolla voi heittää työasiat nurkkaan ja keskittyä ihmisiin ihmisinä. ”Tunnelma ja ryhmähenki olivat oikein hyvät. Pelissä kukaan ei ottanut mitenkään liian vakavasti, tervettä ”höntsä”-meininkiä kaikin puolin, niin kuin mielestäni pitääkin olla. ” Kalle toteaa ensimmäisen vuoron jälkeen.

Tällä kertaa, kun pelaajia oli vain muutama, ei maalivahteja ollut pelissä mukana. Peli kulki kuitenkin hyvin. ”Kyllä sitä junnunakin saatiin pihapelit aina järjestettyä, vaikka maalivahdeista ei ollut tietoakaan”, Kalle toteaa. Ensimmäisellä liikuntavuorolla olleet toivovat kuitenkin, että jatkossa saataisiin isommat joukkueet kasaan. Liikuntavuorolle on suunnitteilla jatkoa, mikäli osallistujia riittää kevätkaudella. Kesälomien jälkeen on mahdollista, että esimerkiksi ajankohta tai paikka vaihtuu, tai kokeillaan eri lajeja, mikäli innokkaita kanssaurheilijoita löytyy.

Miten on Kalle, suositteletko yhteisiä liikuntavuoroja myös muille paikkakunnille tai yrityksille?

”Kyllä suosittelen koko Proserolle järjestämään useampia ryhmiä, kaikkialle missä mitenkään mahdollista saada tarpeeksi pelaajia. Tulee siinä samalla mahdollisesti muut Proserolaiset tutuiksi, jos ei jo entuudestaan ole.”

PAP Group toivottaa liikunnan iloa kevääseen!

Mitä: sählyä muiden Proserolaisten kanssa
Missä: Silta-Valmennuksen Team Gym, Tampere
Milloin: joka maanantai klo 16.30–18.00