Huolellinen suunnittelu kannattaa

TUUMA takaa, että kohteesi paloturvallisuuden suunnittelussa otetaan kaikki oleellinen huomioon.

Huolellinen suunnittelu selkiyttää hankkeen yksityiskohtia ja helpottaa toteutusvaiheen toimitussisällöstä, toimenpiteistä ja vastuurajoista sopimista. Varsinainen toteutusvaihe  nopeutuu kun asennusten yhteydessä vältytään turhalta, kalliilta ja projektin kulkua hidastavalta työltä.

Huolellisesti suunniteltu palojärjestelmä on toimintavarma, mikä tarkoittaa pitkällä aikavälillä kustannussäästöjä ja huolettomuutta. Suunnittelun ulkoistaminen puolestaan tuo lisää katetta liiketoiminnallesi, kun voit itse keskittyä yhteydenpitoon asiakkaidesi kanssa. Hyvä asia on sekin, ettei huolellisesti suunnitellun asennustyön jälkeen virheiden jälkikorjaukselle ole tarvetta.

Palvelupaketin sisältö

R

Sopimukset hätäkeskuksen ja pelastuslaitoksen kanssa

R

Kohdekortit

R

Toteutuspöytäkirjat sekä viranomaishyväksynnät suunnitelmille

R

Tarjouskyselyiden laatiminen sekä vertailu

R

Järjestelmäsuunnittelu, työkuvat sekä paikantamiskaaviot

R

Työkuvien puhtaaksi piirto

R

Arkkitehtikuvien sähköiseen muotoon saattaminen

R

Pelastus- ja turvallisuunnitelmat

R

Sähköinen dokumenttien hallintapalvelu

R

Valvonta

Kenelle?

TUUMA-suunnittelupalvelut on sopiva ratkaisu sinulle silloin, kun haluat jo hankkeen ensimetreillä varmistua siitä, että hankkeen läpivienti tulee sujumaan kokonaisuutena laadukkaasti ja kannattavasti.

TUUMA-suunnittelupalveluista hyötyvät esimerkiksi rakennushankkeiden ja talotekniikan suunnittelutoimistot, rakennus- ja sähköurakoitsijat sekä sähkösuunnittelutoimistot. Lisäksi palvelu soveltuu erinomaisesti kiinteistöjen omistajille, isännöitsijöille ja kiinteistömanagereille.