Tuotteemme

Paloturvallisuusratkaisujen valikoimamme sisältää vain alan arvostetuimpien ja tunnetuimpien merkkien tuotteita.

Paloilmoitinjärjestelmät

Teemme yhteistyötä paloturvallisuusalan huippumerkki Panasonicin kanssa. Panasonicin älykkäät, interaktiiviset ja toimintaansa analysoivat EBL512 G3 ja EBL128 ovat osoitteellisia paloilmoitinjärjestelmiä, joiden ilmaisimet ovat interaktiivisia ja sopeutuvat ympäristössä tapahtuviin muutoksiin.

Järjestelmässä käytettävät savu-, lämpö- ja monikriteeri-ilmaisimet, palopainikkeet, sireenit ja vaativien kohteiden suojaamiseen tarkoitetut erikoisilmaisimet, kuten näytteenottojärjestelmät tai lämpökaapelit, voivat olla joko osoitteellisia tai konventionaalisia.

Tutustu ratkaisuihin verkkokaupassamme ja kysy tarvittaessa asiantuntijoiltamme lisätietoja.

Turva- ja merkkivalojärjestelmät

Onnettomuus- ja vaaratilanteessa kiinteistöstä on päästävä ulos nopeasti ja turvallisesti. Turva- ja merkkivalojärjestelmä huolehtii, että esimerkiksi tulipalon ja sähkökatkon aikana poistumisreiteille opastavat valot kytkeytyvät päälle automaattisesti. Turvavalojen tehtävä on huolehtia poistumisreittien valaistuksesta. Merkkivalot puolestaan opastavat poistumaan kiinteistöstä oikeita reittejä pitkin. Järjestelmä opastaa aina kahdelle, toisistaan riippumattomalle pelastustielle, millä pyritään maksimoimaan kiinteistöstä poistumisen nopeus ja turvallisuus.

Turva- ja merkkivalojärjestelmät tulee lain mukaan testata neljä kertaa vuodessa. PAP:n Turva-palvelu huolehtii järjestelmäsi ylläpidosta sekä vuosihuolloista ja varmistaa, että kiinteistösi paloturvallisuus on myös poistumisreittien osalta aina korkeimmalla mahdollisella tasolla.

Äänievakuointijärjestelmät

Kohteissa, joissa on paljon ihmisiä, on erityisen tärkeää viestiä selkeästi onnettomuus- tai vaaratilanteen sattuessa. Äänievakuointijärjestelmän avulla välitetyt puheeseen perustuvat viestit ja turvallisuustiedotteet ovat paras ratkaisu tähän tarpeeseen. Järjestelmä on kytketty kohteen paloilmoitinkeskukseen ja kun se saa tiedon poikkeustilanteesta, aktivoituvat tilanteeseen soveltuvimmat viestit ennakkoon nauhoitettujen viestien valikosta.