Tule rakentamaan turvallisempaa tulevaisuutta!

 PAP Group on Suomen johtava paloturvallisuusratkaisujen toteuttaja, joka tarjoaa alansa parasta kokonaispalvelua palojärjestelmien suunnittelusta niiden asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon.

Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä

Sen lisäksi, että olemme toimijana alamme paras, olemme sellainen myös työpaikkana! Meillä pääset tekemään tärkeää työtä yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden maksimoimiseksi sekä luomaan tulevaisuuden kaupunkeja ja yhteiskuntaa. Pääset suojaamaan yhteiskunnan tärkeitä toimintoja kriittisille toimialoille kuten Suomen ruokahuollolle, sairaaloille, energiasektorille, raideliikentelle, datakeskuksille sekä teollisuudelle. Saat olla mukana alan kiinnostavimmissa ja haastavimmissa projekteissa.

Omannäköinen urapolku

PAP:ssa ammattiosaamisesi kehittyy ja voit rakentaa urapolustasi oman näköisesi. Meillä työskentelet mutkattomassa ilmapiirissä, ilman jäykkiä organisaatiorakenteita ja hierarkiaa. Ymmärrämme myös, että sinulla on muutakin elämää kuin työ. Siksi olemme työnantajana joustava ja mahdollistamme työn sekä yksityiselämän kestävän yhteensovittamisen. 

Katso videoilta mikä on PAP:laisten mielestä parasta omassa työssä, ja minkälainen henkilö sopisi PAP:lle töihin!

Ilmianna itsesi!

Toimintamme kasvaa koko ajan ja siksi haemmekin joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä. Jos koet, että sinulla olisi annettavaa suomalaiselle paloturvallisuudelle ja sopisit tiimiimme, kerro siitä meille. Voit olla kokenut konkari tai vasta koulunpenkiltä valmistunut, meillä on tarvetta monenlaisille osaajille. Täytä alla oleva lomake ja klikkaa se matkaan. Otamme sinuun yhteyttä tarkemman tutustumisen merkeissä.
Tervetuloa tekemään työtä, jossa turvallisuus, kestävä kehitys, viimeisin teknologia ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä!