Kaikki siellä, missä pitääkin

Palosuojaukseen liittyy paljon lakisääteisiä velvoitteita. Tällaisia ovat esimerkiksi pelastussuunnitelman laatiminen sekä kohteen palojärjestelmien säännöllinen huolto. Näistä kumpaankin liittyvät raportit on oltava valmis esittämään viranomaisille pyydettäessä, esimerkiksi palotarkastusten yhteydessä.

TIETO-tallelokero on tietoturvallinen ja varma ratkaisu kaikkien paloturvallisuuteen liittyvien dokumenttiesi säilytykseen. Säilöt sinne pelastussuunnitelman lisäksi kätevästi esimerkiksi järjestelmien huolto- ja tarkastusraportit, paikantamiskaaviot ja järjestelmäpiirustukset. Palvelun saat käyttöösi mobiilisti, mikä mahdollistaa sen, että pääset tarvitsemaasi tietoon käsiksi helposti, milloin ja missä vain. Osana palvelupakettia saat kohteeseesi myös pelastussuunnitelman, mikäli sinulla ei sellaista vielä ole.

Paloturvallisuudesta huolehtimisen tulisi olla tehokasta ja vaivatonta. TIETO-tallelokeron käyttöönotto tekee tämän mahdolliseksi.

Palvelupaketin sisältö

R

Pelastussuunnitelman laadinta

R

TIETO-paloturvallisuustietojen tallelokero

R

Tallelokero verkkopalveluna

R

Tallelokero mobiilisovelluksena

R

TIETO-tallelokeron käyttökoulutus

Kenelle?

TIETO-tallelokero soveltuu kaikkiin sellaisiin kohteisiin, joiden paloturvallisuusdokumenttien hallinnointi halutaan hoitaa ammattimaisesti ja vaivattomasti.  

TIETO-tallelokerosta voivat hyötyä erityisesti esimerkiksi kiinteistöjen omistajat, taloyhtiöt, isännöitsijät ja kiinteistömanagerit.