PAP Group Oy

Omistaudumme toiminnassamme täydellisesti paloturvallisuusratkaisujen kehittämiseen, koska haluamme maksimoida yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden. Tarjoamme asiakkaillemme alan parasta kokonaispalvelua, joka kattaa kaiken järjestelmien suunnittelusta niiden asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon.

Asiakastyytyväisyys on onnistumisemme mittari

Haluamme olla sinulle kumppani, emme välttämätön paha. Kaikki toimintamme lähtee tarpeistasi ja siksi kuuntelemme sinua aina tarkalla korvalla. Ehdotamme sinulle vain ratkaisuja, jotka huomioivat toimintaympäristösi erityispiirteet parhaiten ja soveltuvat siihen saumattomimmin.

Katsomme taakse, sivuille ja etenkin eteenpäin

Toimimme aktiivisesti paloturvallisuuden maailmassa ja meillä on kilpailukentän paras kokonaisnäkemys alan nykytilasta sekä sen tulevaisuuden uusista mahdollisuuksista. Tämän tietämyksemme avulla innovoimme ja kehitämme ratkaisuja, jotka ovat paloturvallisuusalan huipputasoa.

Kannattaa miettiä, mistä kannattavuus syntyy

Ratkaisumme ovat elinkaariajattelumme ansiosta sinulle kokonaistaloudellisesti kannattavimpia vaihtoehtoja. Kehotammekin järjestelmän hankintahetkellä miettimään ostohintaa enemmän sitä, millainen vaihtoehto osoittautuu sinulle ajan mittaan edullisimmaksi.

PAP Group toimii vastuullisesti ja laadukkaasti

PAP Group täyttää sähköisten turvallisuusjärjestelmien pätevyyskriteerit, ja laadukkaan tekemisen osoituksena meille on myönnetty TU-laatusertifikaatti.

Henkilöstö on perehdytetty TU-toiminnanohjausjärjestelmän mukaiseen toimintaan, ja henkilöstölle järjestetään säännöllisesti ammattitaidon ylläpitokoulutusta.

TU-sertifikaatti

Rohkea saa ja pitää olla, kunhan asiakas tulee ensin

Olemme huippuosaaja, jonka ammattitaito on alamme korkeatasoisinta. Etsimme ja ehdotamme sinulle aina vain parhaita mahdollisia ratkaisuja. Sinulla itselläsi on kuitenkin luonnollisesti loppukädessä valta päättää sitä, millainen turvallisuustaso sinulle on riittävä.