30.09.2022 | Ajankohtaista

Uusi AddView-sovellus nyt saatavilla

ADDVIEW-mobiilisovellus on Alerta-hälytyksensiirtopalvelun uusin perheenjäsen. Tämä lisäpalvelu on kehitetty osittain korvaamaan tekstiviestipalvelua.

ADDVIEW-mobiilisovellus on Alerta-hälytyksensiirtopalvelun uusin perheenjäsen. Tämä lisäpalvelu on kehitetty osittain korvaamaan tekstiviestipalvelua. 

Sovellus tuo palvelupaketin tähän päivään. Saat palo-, vika-, ennakko- ja huoltoilmoitukset reaaliajassa mobiililaitteeseesi. Voit saada ilmoitukset osoitteellisena, jolloin on helppo paikallistaa mistä ilmoitus on tullut ja voit kuitata ilmoitukset napin painalluksella. Ilmoitukset eivät kuitenkaan häviä kuitattuasi ne, vaan ne jäävät muistiin, mikäli niihin tarvitsee palata myöhemmin.

Tällä hetkellä sovellus on saatavana vain englanniksi, mutta on siitä huolimatta erittäin helppokäyttöinen. Lisäksi tarjoamme sovelluksen käyttäjille suomenkielisen käyttöohjeen tukemaan sovelluksen käyttöönottoa.

AddView-sovellus on ladattavissa Android-laitteisiin Google Play -kaupasta ja Applen iOS-laitteisiin App Storesta. Sovellus löytyy nimellä ”AddSecure AddView”.

Miksi suosittelemme AddView-sovellusta Alerta-asiakkaillemme?

  • Saat ilmoituksen, jos kiinteistössäsi tulee palo-, vika-, ennakko- tai huoltoilmoituksia, ja voit reagoida niihin heti.
  • Sovelluksella näet nopeasti kaikki aktiiviset hälytykset, sekä hälytyshistorian.
  • Voit kuitata hälytykset helposti ja nopeasti.
  • Sovelluksessa ei ole viestirajoituksia ja kuukausihinta sisältää Alerta-liittymään liitettyjen kiinteistö- ja turvajärjestelmien hälytysreitityksen tarvittaville henkilöille yrityksessänne.
  • Sovellus on helppokäyttöinen ja monipuolinen.

 

Jos kiinnostuit ja haluat lisätä hälytyksensiirtosopimukseesi AddView-palvelun, ole yhteydessä sopimusmyyjääsi tai sähköpostitse [email protected] tai soittamalla 029 000 1 112.