25.05.2022 | Ajankohtaista

PAP Päivät 2022

PAP Päivät on muodostunut jo perinteiseksi alkukesän tapahtumaksi, jossa kaikki PAPit ympäri Suomen kokoontuvat samaan osoitteeseen kuulemaan yrityksen kuulumisia ja virkistäytymään.    Tänä vuonna PAP Päivät järjestettiin ihanan rustiikkisessa miljöössä Billnäsin Ruukissa, Raaseporissa. Paikan omistaja kertoi, että Billnäsin Ruukki on yksi suomen ensimmäisistä rautaruukeista ja toimintansa se on aloittanut vuonna 1641. Nykyisin Billnäsin ruukki tarjoaa […]

PAP Päivät on muodostunut jo perinteiseksi alkukesän tapahtumaksi, jossa kaikki PAPit ympäri Suomen kokoontuvat samaan osoitteeseen kuulemaan yrityksen kuulumisia ja virkistäytymään. 

 

Tänä vuonna PAP Päivät järjestettiin ihanan rustiikkisessa miljöössä Billnäsin Ruukissa, Raaseporissa. Paikan omistaja kertoi, että Billnäsin Ruukki on yksi suomen ensimmäisistä rautaruukeista ja toimintansa se on aloittanut vuonna 1641. Nykyisin Billnäsin ruukki tarjoaa majoitus- ja ravintolapalveluita, sekä inspiroivan ympäristön erilaisille tapahtumille, kokouksille ja juhlille.

 

PAP Päivien kulkuun kuului perinteisesti esitykset, joissa kerrottiin mitä yrityksessä tapahtuu; missä on onnistuttu viime vuosina, mitä odotamme tulevaisuudelta ja miten saadaan kehitettyä toimintaa vieläkin tehokkaammaksi ja paremmaksi. Esitykset ja ryhmätyöt poikivat hyvää keskustelua. Muutaman vuoden tauon jälkeen juttu luisti niin vanhojen konkareiden, kuin myös uusien työntekijöiden kesken. Koronan vuoksi viimeksi PAP Päiviä on päästy viettämään vuonna 2019, joten monille kyseessä oli ensimmäiset PAP Päivät.

 

 

PAP Päivät sisälsi myös hyvää ruokaa, iloista mieltä ja positiivista pöhinätä. PAP Päivät kruunasi ”Vuoden PAP” -julkistus. Tänä vuonna titteliä saavat kantaa pk-seudun huoltopäällikkö Mika ja projektipäällikkö Maija-Leena. He ovat ansainneet tittelinsä kovalla työllä ja he ovat näyttäneet olevansa tärkeä osa PAP-tiimiämme. Aplodeja heille! 👏

 

Tästä on hyvä jatkaa, ja alkaa suunnittelemaan PAP Päiviä vuodelle 2023 – Oletko sinä kenties mukana silloin? Katso avoimet rekrymme täältä ja hae mukaan PAP-tiimiimme! 🔥