05.11.2021 | Ajankohtaista

PAP Group on nyt osa Prosero Security Groupia!

Prosero on Pohjoismaiden johtava teknisen turvallisuuden toimittaja, jolla on laaja kokemus alalta ja vahva paikallinen edustus noin 100 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa

Prosero koostuu paikallisesti johtavista teknisen turva-alan toimijoista, joissa yhdistyvät pienempien yritysten läheisyys ja nopeus sekä suuren turvallisuuskonsernin turvallisuus ja digitaalinen osaaminen. Prosero tarjoaa asiantuntemusta ja toimittaa jokaiselle asiakkaalle ja sovellukselle räätälöityä, johtavaa tietoturvateknologiaa. Palvelupakettiin kuuluu neuvonta, integrointi, käyttö, ylläpito, huolto ja hälytysten valvonta, kulunvalvontajärjestelmät, kamerajärjestelmät, lukot ja paloturvallisuus. Prosero sijaitsee 53 paikkakunnalla Ruotsissa, 26 paikkakunnalla Norjassa, 6 toimipisteessä Tanskassa ja 13 toimipisteessä Suomessa. Kokonaismyynti on yli 200 miljoonaa euroa.

PAP Groupin toimitusjohtaja Marko Hämäläinen kertoo, että Proseroon liittyminen tulee vahvistamaan PAP:n liiketoimintaa tulevaisuudessa monella tavalla. ”Valikoimassamme on monia palveluita ja tavoitteenamme on olla johtava kokonaisratkaisujen toimittaja paloturvallisuusalalla. Kohderyhmämme keskuudessa meidät tunnetaan järjestelmäsuunnittelun ja neuvonnan asiantuntijoina, jolta saa huipputason osaamista jo projektin suunnitteluvaiheessa. Liittymällä osaksi Proseroa voimme tarjota tulevaisuudessa entistä enemmän asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Voimme kasvaa ja kehittyä nopeammin esimerkiksi yritysostojen kautta. Lisäksi voimme laajentaa ja parantaa palvelutarjontaamme strategiamme mukaisesti. Osana Prosero Security Groupia voimme myös tarjota asiakkaillemme laajemman valikoiman toisiinsa liittyviä turvallisuuspalveluita.”

Prosero Security Groupin toimitusjohtaja Fredrik Grenin mukaan yrityskauppa täydentää Proseron organisaatiota positiivisella tavalla. ”PAP Groupin kaltainen paloturvallisuusasiantuntija Suomessa vahvistaa koko konsernin tarjontaa entisestään. PAP Group on yksi paloturvallisuuden suurimmista toimijoista markkina-alueellaan, ja sillä on paikallinen edustus useilla tärkeillä paikkakunnilla, joilla emme aiemmin ole toimineet. He täydentävät todella hyvin suomalaista organisaatiotamme. Olemme iloisia ja ylpeitä, että PAP Groupista tulee nyt osa Prosero Security Groupia, ja odotamme voivamme kehittää liiketoimintaa yhdessä.”

 

Julkaisu on tehty Proseron artikkelin pohjalta. Voit lukea artikkelin kokonaisuudessaan tästä linkistä:

https://prosero.com/fi/prosero-ostaa-suomalaisen-pap-groupin/