14.04.2023 | Ajankohtaista, Rekrytointi

Tule rakentamaan turvallisempaa tulevaisuutta!

PAP Group on Suomen johtava paloturvallisuusratkaisujen toteuttaja, joka tarjoaa alansa parasta kokonaispalvelua palojärjestelmien suunnittelusta niiden asennukseen ja jälkihuoltoon.

Sen lisäksi, että olemme toimijana alamme paras, olemme sellainen myös työpaikkana! Meillä pääset tekemään tärkeää työtä yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden maksimoimiseksi sekä luomaan tulevaisuuden kaupunkeja ja yhteiskuntaa. Pääset suojaamaan yhteiskunnan tärkeitä toimintoja kriittisille toimialoille kuten Suomen ruokahuollolle, sairaaloille, energiasektorille, raideliikenteelle, datakeskuksille sekä teollisuudelle. Saat olla mukana alan kiinnostavimmissa ja haastavimmissa projekteissa.

PAP:ssa ammattiosaamisesi kehittyy ja voit rakentaa urapolustasi oman näköisesi. Meillä työskentelet mutkattomassa ilmapiirissä, ilman jäykkiä organisaatiorakenteita ja hierarkiaa. Ymmärrämme myös, että sinulla on muutakin elämää kuin työ. Siksi olemme työnantajana joustava ja mahdollistamme työn sekä yksityiselämän kestävän yhteensovittamisen.

Haku päällä juuri nyt!

Tästä alta näet meillä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Lisätietoja tehtävistä saat alueiden huolto- ja projektipäälliköiltä. Yhteystiedot löytyvät ilmoituksen lopusta. Hae laittamalla avoin hakemus [email protected] tai lomakkeen kautta pap.fi/rekry.

Tervetuloa tekemään työtä, jossa turvallisuus, kestävä kehitys, viimeisin teknologia ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä!


JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA – PK-Seutu

PAP Group Oy hakee oppimishaluista sähköalan tutkinnonsuorittanutta henkilöä, koulutettavaksi järjestelmäasiantuntijaksi huoltotiimiin pk-seudulle. Toimipisteemme on Vantaalla. Työsuhde on kokopäiväinen toistaiseksi voimassa oleva, sisältäen 6 kk koeajan.

Olemme osa Prosero Security Groupia.

Proseroon kuuluu noin 100 yritystä, joilla on yli 90 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa. Vuonna 2023 konsernilla oli paikallinen läsnäolo yli 170 paikkakunnalla. Työntekijöitä Groupissa on yli 2 000 ja liikevaihto 2023 oli 400 M€. Katso lisää https://prosero.com/fi/

PAP GROUP OY tarjoaa kokonaisvaltaista paloturvallisuutta Suomen tärkeimmille rakennuksille, esimerkiksi sairaaloille, kouluille, palvelutaloille, liikekeskuksille, logistiikkakeskuksille, teollisuudelle jne. Palvelumme kattavat kaiken järjestelmän suunnittelusta sen asennukseen, huoltoon, ylläpitoon, etähallintaan, hälytyksensiirtoon ja valvontaan. Lue lisää yrityksestämme: https://pap.fi/ jossa voit myös katsoa esittelyvideon työtehtävästä (https://pap.fi/rekry/).

Osana PAP Groupia pääset luomaan ja ylläpitämään suomalaisten rakennusten paloturvallisuutta. Sinulla on mahdollisuus luoda omannäköisesi urapolku ja kannustamme kehittämään ammattitaitoasi muun muassa erilaisten koulutusten avulla. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Käytössämme on työaikapankki, joka mahdollistaa tarvittaessa liukuvan työajan.

Palkkaus määritellään jokaiselle osaamisen ja tekemisen mukaan. Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaansa.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja itsenäistä työskentelyä pääsääntöisesti. Työ sisältää muun muassa vuosihuoltoja, vikojen korjaamista, asennus- ja käyttöönottotöitä, järjestelmien päivitystä ja sopimusten tekemistä ja päivittämistä. Sinulla täytyy olla ajokortti, koska joudut liikkumaan asiakkaalta toiselle.

Hae meille järjestelmäasiantuntijaksi, mikäli:

  • Sinulla on sähköalan perustutkinto tai vastaava koulutus.
  • Sinä osaat työskennellä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti.
  • Hyvä asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan.
  • Haluat jatkuvasti oppia uutta, olet motivoitunut ja pidät ongelmien ratkaisemisesta.
  • Sinulta löytyy ajokortti.
  • Omaat myynnillisen asenteen.
  • Hyvät IT-taidot
  • Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää?

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostiin [email protected] 10.8.2024 mennessä. Työhaastattelut aloitetaan heti, kun sopiva hakija hakee paikkaa. Sopiva hakija voidaan palkata ennen hakuajan umpeutumista, joten ole nopea ja hae heti!

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä:

Huoltopäällikkö, Mika Alamaunu, 0503378533


Avoin hakemus | Koko Suomi | Toistaiseksi voimassa

Toimintamme kasvaa koko ajan ja siksi haemmekin joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä. Jos koet, että sinulla olisi annettavaa suomalaiselle paloturvallisuudelle ja sopisit tiimiimme, kerro siitä meille. Toimimme koko Suomen alueella, joten etsimme työntekijöitä monilla eri paikkakunnilla. Voit olla kokenut konkari tai vasta koulunpenkiltä valmistunut, meillä on tarvetta monenlaisille osaajille.

Jätä avoin hakemus [email protected] tai klikkaa tästä lomakkeeseen.