14.04.2023 | Ajankohtaista, Rekrytointi

Tule rakentamaan turvallisempaa tulevaisuutta!

PAP Group on Suomen johtava paloturvallisuusratkaisujen toteuttaja, joka tarjoaa alansa parasta kokonaispalvelua palojärjestelmien suunnittelusta niiden asennukseen ja jälkihuoltoon.

Sen lisäksi, että olemme toimijana alamme paras, olemme sellainen myös työpaikkana! Meillä pääset tekemään tärkeää työtä yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden maksimoimiseksi sekä luomaan tulevaisuuden kaupunkeja ja yhteiskuntaa. Pääset suojaamaan yhteiskunnan tärkeitä toimintoja kriittisille toimialoille kuten Suomen ruokahuollolle, sairaaloille, energiasektorille, raideliikenteelle, datakeskuksille sekä teollisuudelle. Saat olla mukana alan kiinnostavimmissa ja haastavimmissa projekteissa.

PAP:ssa ammattiosaamisesi kehittyy ja voit rakentaa urapolustasi oman näköisesi. Meillä työskentelet mutkattomassa ilmapiirissä, ilman jäykkiä organisaatiorakenteita ja hierarkiaa. Ymmärrämme myös, että sinulla on muutakin elämää kuin työ. Siksi olemme työnantajana joustava ja mahdollistamme työn sekä yksityiselämän kestävän yhteensovittamisen.

Haku päällä juuri nyt!

Tästä alta näet meillä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Lisätietoja tehtävistä saat alueiden huolto- ja projektipäälliköiltä. Yhteystiedot löytyvät ilmoituksen lopusta. Hae laittamalla avoin hakemus [email protected] tai lomakkeen kautta pap.fi/rekry.

Tervetuloa tekemään työtä, jossa turvallisuus, kestävä kehitys, viimeisin teknologia ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä!


Paloilmoitin-, turvavalo-, äänievakuointi- ja savunpoistojärjestelmien huoltoasiantuntijoita | Vantaa | Toistaiseksi voimassa

Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset pelastustoimenlaitteiden huolto- ja vikakorjaustehtävät sekä pienten projektien asennukset ja käyttöönotot osana huoltopalvelutiimiä. Turvallisuus, kestävä kehitys, viimeisin teknologia ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä pelastustoimenjärjestelmien huollossa ja osaamisesi sekä mielenkiintosi mukaan tehtäviisi voivat kuulua mm. paloilmoitin-, äänievakuointi-, turvavalo- sekä savunpoistojärjestelmien vuosihuoltoja, vikakorjauksia, käyttöönottoja ja kehittämistä yhteistyössä huoltotiimin kanssa. Toimenkuvan painotusta voidaan räätälöidä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Hyvä ja kannustava PAP-Tiimi

PAP Group omistautuu toiminnassaan täydellisesti paloturvallisuusratkaisujen kehittämiseen. Haluamme maksimoida yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden. Siksi tarjoamme asiakkaillemme alan parasta kokonaispalvelua, joka kattaa kaiken järjestelmän suunnittelusta sen asennukseen, huoltoon, ylläpitoon, etähallintaan, hälytyksensiirtoon ja valvontaan. Työmme on merkityksellistä. Tuotamme palveluita sekä ratkaisuja yhteiskunnan kannalta kriittisille toimialoille, mm. Suomen ruokahuollolle, sairaaloille, energiasektorille, raideliikenteelle, datakeskuksille ja teollisuudelle. PAP Groupissa olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja turvallisempaa yhteiskuntaa. PAP Grouppilaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien sekä huoltokohteiden parissa.

PAPissa pääset kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskentelemään mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Huoltoasiantuntijana teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten, että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea positiivinen asenne ja oma-aloitteinen ote työhön. Työpäiväsi ovat vaihtelevia, teet työtä pääasiallisesti asiakkaiden luona vaihtuvissa kohteissa, joihin liikut yrityksen tuotantoautolla. Asioiden hoitaminen vaatii hyvää suomen kielen osaamista. Lisäksi olet teknisesti näppärä ja omaat hyvät IT-taidot. Koulutukseltasi olet sähkö – tai tietoliikenneasentaja. PAP Group kouluttaa tehtävään, joten sitoutuminen on meille tärkeää. Voit olla joko urasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi alan osaaja, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työ alkaa niin pian kuin mahdollista sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa huoltopäällikkö Mika Alamaunu, p. 050 337 8533. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostiin: [email protected]Paikka tullaan täyttämään heti, kun sopiva henkilö löytyy.


Järjestelmäasiantuntija | PK-seutu | Toistaiseksi voimassa

Hae meille järjestelmäasiantuntijaksi, mikäli:

  • Sinulla on sähköalan perustutkinto tai vastaavaa koulutusta.
  • Osaat työskennellä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti.
  • Hyvä asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan.
  • Haluat jatkuvasti oppia uutta, olet motivoitunut ja pidät ongelmien ratkaisemisesta.
  • Sinulla on ajokortti.
  • Omaat myynnillisen asenteen.

Lisäksi katsomme eduksesi, jos sinulla on työkokemusta paloturvallisuusalalta tai sinulla on osaamista paloilmoitin-, turvavalo- ja äänievakuointijärjestelmistä. Samoin hyvät IT-taidot ovat plussaa.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja niitä tehdään pääasiassa asiakkaidemme luona, myös työmaaolosuhteissa. Työ sisältää muun muassa järjestelmien päivitystä, asennus- ja käyttöönottotöitä, vuosihuoltoja, vikojen korjaamista ja sopimusten tekemistä ja päivittämistä. Sinulla täytyy olla ajokortti, koska joudut liikkumaan asiakkaalta toiselle.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi, sisältäen 6 kk koeajan. Työaika on kokopäiväinen.

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostiin [email protected]. Laita viestin aiheeksi haettava työ ja paikkakunta, jonne haet. Työhaastattelut aloitetaan heti, kun sopiva hakija hakee paikkaa. Sopiva hakija palkataan heti, joten ole nopea ja laita hakemus meille pikimmiten!

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: Mika Alamaunu, p. 0503378533


Avoin hakemus | Koko Suomi | Toistaiseksi voimassa

Toimintamme kasvaa koko ajan ja siksi haemmekin joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä. Jos koet, että sinulla olisi annettavaa suomalaiselle paloturvallisuudelle ja sopisit tiimiimme, kerro siitä meille. Toimimme koko Suomen alueella, joten etsimme työntekijöitä monilla eri paikkakunnilla. Voit olla kokenut konkari tai vasta koulunpenkiltä valmistunut, meillä on tarvetta monenlaisille osaajille.

Jätä avoin hakemus [email protected] tai klikkaa tästä lomakkeeseen.