14.04.2023 | Ajankohtaista, Rekrytointi

Tule rakentamaan turvallisempaa tulevaisuutta!

PAP Group on Suomen johtava paloturvallisuusratkaisujen toteuttaja, joka tarjoaa alansa parasta kokonaispalvelua palojärjestelmien suunnittelusta niiden asennukseen ja jälkihuoltoon.

Sen lisäksi, että olemme toimijana alamme paras, olemme sellainen myös työpaikkana! Meillä pääset tekemään tärkeää työtä yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden maksimoimiseksi sekä luomaan tulevaisuuden kaupunkeja ja yhteiskuntaa. Pääset suojaamaan yhteiskunnan tärkeitä toimintoja kriittisille toimialoille kuten Suomen ruokahuollolle, sairaaloille, energiasektorille, raideliikenteelle, datakeskuksille sekä teollisuudelle. Saat olla mukana alan kiinnostavimmissa ja haastavimmissa projekteissa.

PAP:ssa ammattiosaamisesi kehittyy ja voit rakentaa urapolustasi oman näköisesi. Meillä työskentelet mutkattomassa ilmapiirissä, ilman jäykkiä organisaatiorakenteita ja hierarkiaa. Ymmärrämme myös, että sinulla on muutakin elämää kuin työ. Siksi olemme työnantajana joustava ja mahdollistamme työn sekä yksityiselämän kestävän yhteensovittamisen.

Haku päällä juuri nyt!

Tästä alta näet meillä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Lisätietoja tehtävistä saat alueiden huolto- ja projektipäälliköiltä. Yhteystiedot löytyvät ilmoituksen lopusta. Hae laittamalla avoin hakemus [email protected] tai lomakkeen kautta pap.fi/rekry.

Tervetuloa tekemään työtä, jossa turvallisuus, kestävä kehitys, viimeisin teknologia ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä!


 


Suunnittelija | Tampere, Vantaa tai Turku | Toistaiseksi voimassa

Me PAP Groupilla haemme suunnittelijaa Vantaalle, Tampereelle tai Turkuun. Työsuhde on voimassa toistaiseksi, sisältäen 6 kk:n koeajan. Työaika on kokopäiväinen.

Paloilmoitin-, turvavalo- ja äänievakuointisuunnittelija

Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset pelastustoimenlaitteiden suunnittelutehtävät – aina esisuunnittelusta käytännön toteutukseen – sekä muut asiantuntijatehtävät osana isompaa suunnitteluryhmää. Turvallisuus, kestävä kehitys, viimeisin teknologia ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä pelastustoimenjärjestelmien suunnittelussa. Osaamisesi sekä mielenkiintosi mukaan tehtäviisi voi kuulua mm. paloilmoitin-, äänievakuointi- ja turvavalojärjestelmien kokonaissuunnittelun lisäksi hankekokonaisuuden optimointia ja kehittämistä yhteistyössä hankkeen muiden suunnittelijoiden sekä PAP:n projekti- ja huoltotiimin kanssa. Toimenkuvan painotusta voidaan räätälöidä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokeneena suunnittelijana toimenkuvaasi voi esimerkiksi kuulua myös projektinjohdollisia tehtäviä, kuten kustannusarviointien sekä muiden selostusten laatimista tai muuta projektien ajallista ja taloudellista seurantaa. Projektimme ovat monialaisia ja niihin liittyy myös olennaisesti esim. ohjausten sekä tiedon välityksen suunnittelua kiinteistön muiden järjestelmien kanssa, joten yksi tärkeimpiä tehtäviäsi on näiden yhteensovittaminen ja kokonaisuuden hallinta.

Hyvä ja kannustava PAP-Tiimi

PAP Group Oy tarjoaa kokonaisvaltaista paloturvallisuutta Suomen tärkeimmille rakennuksille, esimerkiksi sairaaloille, kouluille, palvelutaloille, liikekeskuksille, logistiikkakeskuksille, teollisuudelle jne. Palvelumme kattavat kaiken järjestelmän suunnittelusta sen asennukseen, huoltoon, ylläpitoon, etähallintaan, hälytyksensiirtoon ja valvontaan. 

Osana PAP Groupia pääset luomaan ja ylläpitämään suomalaisten rakennusten paloturvallisuutta. Sinulla on mahdollisuus luoda omannäköisesi urapolku ja kannustamme kehittämään ammattitaitoasi muun muassa erilaisten koulutusten avulla. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Käytössämme on työaikapankki, joka mahdollistaa tarvittaessa liukuvan työajan.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Suunnittelijana teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea positiivinen asenne ja oma-aloitteinen ote työhön. Lisäksi olet teknisesti näppärä, sinulla on kenties kokemusta AutoCAD-ympäristöstä ja koulutukseltasi olet DI tai sähkö-/automaatioinsinööri tai sähköasentaja, jolla hieman kokemusta suunnittelusta. Voit olla joko urasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi suunnittelija, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta: tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa pelastustoimen laitteidensuunnittelijana monipuolisten suunnittelutehtävien ja merkittävien projektien siivittämänä!

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää?

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostiin [email protected] 15.3.2024 mennessä. Laita viestin aiheeksi haettava työ ja paikkakunta, jonne haet. Työhaastattelut aloitetaan heti, kun sopiva hakija hakee paikkaa. Sopiva hakija voidaan palkata ennen hakuajan umpeutumista, joten ole nopea ja hae heti!

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä: Maija-Leena Breilin, [email protected], p. 0401239554

Katso myös video, jossa työntekijämme kertovat työstään PAP Groupilla: https://pap.fi/rekry/.


Avoin hakemus | Koko Suomi | Toistaiseksi voimassa

Toimintamme kasvaa koko ajan ja siksi haemmekin joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä. Jos koet, että sinulla olisi annettavaa suomalaiselle paloturvallisuudelle ja sopisit tiimiimme, kerro siitä meille. Toimimme koko Suomen alueella, joten etsimme työntekijöitä monilla eri paikkakunnilla. Voit olla kokenut konkari tai vasta koulunpenkiltä valmistunut, meillä on tarvetta monenlaisille osaajille.

Jätä avoin hakemus [email protected] tai klikkaa tästä lomakkeeseen.