10.01.2023 | Ajankohtaista, Rekrytointi

Tule rakentamaan turvallisempaa tulevaisuutta!

PAP Group on Suomen johtava paloturvallisuusratkaisujen toteuttaja, joka tarjoaa alansa parasta kokonaispalvelua palojärjestelmien suunnittelusta niiden asennukseen ja jälkihuoltoon.

Sen lisäksi, että olemme toimijana alamme paras, olemme sellainen myös työpaikkana! Meillä pääset tekemään tärkeää työtä yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden maksimoimiseksi sekä luomaan tulevaisuuden kaupunkeja ja yhteiskuntaa. Pääset suojaamaan yhteiskunnan tärkeitä toimintoja kriittisille toimialoille kuten Suomen ruokahuollolle, sairaaloille, energiasektorille, raideliikenteelle, datakeskuksille sekä teollisuudelle. Saat olla mukana alan kiinnostavimmissa ja haastavimmissa projekteissa.

PAP:ssa ammattiosaamisesi kehittyy ja voit rakentaa urapolustasi oman näköisesi. Meillä työskentelet mutkattomassa ilmapiirissä, ilman jäykkiä organisaatiorakenteita ja hierarkiaa. Ymmärrämme myös, että sinulla on muutakin elämää kuin työ. Siksi olemme työnantajana joustava ja mahdollistamme työn sekä yksityiselämän kestävän yhteensovittamisen. Henkilöstöltämme olemme saaneet myös paljon kiitosta tarjoamistamme monipuolisista ja arvokkaista henkilöstöeduista.

Haku päällä juuri nyt!

Tästä alta näet meillä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Lisätietoja tehtävistä saat alueiden huolto- ja projektipäälliköiltä. Yhteystiedot löytyvät ilmoituksen lopusta. Hae laittamalla avoin hakemus [email protected] tai lomakkeen kautta pap.fi/rekry.

Tervetuloa tekemään työtä, jossa turvallisuus, kestävä kehitys, viimeisin teknologia ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä!

Asentaja | Kemi BTT | Hae 28.2.2023 mennessä!

TULE ASENTAJAKSI KEMIN METSÄ FIBREN BTT TEHDASPROJEKTILLE!

Asennuksiin kuuluu paloilmoitinjärjestelmän kenttälaitteiden asennusta, näytteenottoputkiston asennuksia sekä paloilmaisukuidun kaapelointia. Koulutamme työmaalla kaikkiin kohteella tehtäviin asennuksiin. Kohteella koulutamme myös keskuslaitteiden kytkennät, käyttöönoton ja ohjelmoinnin.

Odotamme sinulta seuraavia asioita:

 • Sähköalan perustutkintoa tai vastaavaa koulutusta
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti
 • Asiakaspalvelutaitoa ja -asennetta
 • Ongelmanratkaisukykyä
 • Halua oppia uutta
 • Ajokorttia
 • Myynnillistä asennetta

 

Eduksesi katsomme, jos sinulla on työkokemusta paloturvallisuusalalta, sinulla on osaamista paloilmoitin-, turvavalo- ja äänievakuointijärjestelmistä, sekä sinulla on hyvät IT-taidot.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää 31.5.2023 saakka ja tarvittaessa jatkuu kuukauden kerrallaan. Työaika on kokopäiväinen.

Voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sähköpostiin [email protected] 28.2.2023 mennessä. Ilmoitathan hakemuksessa, mille paikkakunnalle olet hakemassa. Työhaastattelut aloitetaan heti, kun sopiva hakija hakee paikkaa. Sopiva hakija voidaan palkata ennen hakuajan umpeutumista, joten ole nopea ja hae heti!

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä projektipäällikköön: Jami Ojala, [email protected], p. 0401239215


Järjestelmäasiantuntija | PK-seutu | Toistaiseksi voimassa

Hae meille järjestelmäasiantuntijaksi, mikäli:

 • Sinulla on sähköalan perustutkinto tai vastaavaa koulutusta.
 • Osaat työskennellä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti.
 • Hyvä asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan.
 • Haluat jatkuvasti oppia uutta, olet motivoitunut ja pidät ongelmien ratkaisemisesta.
 • Sinulla on ajokortti.
 • Omaat myynnillisen asenteen.

Lisäksi katsomme eduksesi, jos sinulla on työkokemusta paloturvallisuusalalta tai sinulla on osaamista paloilmoitin-, turvavalo- ja äänievakuointijärjestelmistä. Samoin hyvät IT-taidot ovat plussaa.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja niitä tehdään pääasiassa asiakkaidemme luona, myös työmaaolosuhteissa. Työ sisältää muun muassa järjestelmien päivitystä, asennus- ja käyttöönottotöitä, vuosihuoltoja, vikojen korjaamista ja sopimusten tekemistä ja päivittämistä. Sinulla täytyy olla ajokortti, koska joudut liikkumaan asiakkaalta toiselle.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi, sisältäen 6 kk koeajan. Työaika on kokopäiväinen.

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostiin [email protected]. Laita viestin aiheeksi haettava työ ja paikkakunta, jonne haet. Työhaastattelut aloitetaan heti, kun sopiva hakija hakee paikkaa. Sopiva hakija palkataan heti, joten ole nopea ja laita hakemus meille pikimmiten!

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: Mika Alamaunu, p. 0503378533


Avoin hakemus | Koko Suomi | Toistaiseksi voimassa

Toimintamme kasvaa koko ajan ja siksi haemmekin joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä. Jos koet, että sinulla olisi annettavaa suomalaiselle paloturvallisuudelle ja sopisit tiimiimme, kerro siitä meille. Toimimme koko Suomen alueella, joten etsimme työntekijöitä monilla eri paikkakunnilla. Voit olla kokenut konkari tai vasta koulunpenkiltä valmistunut, meillä on tarvetta monenlaisille osaajille.

Jätä avoin hakemus [email protected] tai klikkaa tästä lomakkeeseen.