14.04.2023 | Ajankohtaista, Rekrytointi

Tule rakentamaan turvallisempaa tulevaisuutta!

PAP Group on Suomen johtava paloturvallisuusratkaisujen toteuttaja, joka tarjoaa alansa parasta kokonaispalvelua palojärjestelmien suunnittelusta niiden asennukseen ja jälkihuoltoon.

Sen lisäksi, että olemme toimijana alamme paras, olemme sellainen myös työpaikkana! Meillä pääset tekemään tärkeää työtä yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden maksimoimiseksi sekä luomaan tulevaisuuden kaupunkeja ja yhteiskuntaa. Pääset suojaamaan yhteiskunnan tärkeitä toimintoja kriittisille toimialoille kuten Suomen ruokahuollolle, sairaaloille, energiasektorille, raideliikenteelle, datakeskuksille sekä teollisuudelle. Saat olla mukana alan kiinnostavimmissa ja haastavimmissa projekteissa.

PAP:ssa ammattiosaamisesi kehittyy ja voit rakentaa urapolustasi oman näköisesi. Meillä työskentelet mutkattomassa ilmapiirissä, ilman jäykkiä organisaatiorakenteita ja hierarkiaa. Ymmärrämme myös, että sinulla on muutakin elämää kuin työ. Siksi olemme työnantajana joustava ja mahdollistamme työn sekä yksityiselämän kestävän yhteensovittamisen.

Haku päällä juuri nyt!

Tästä alta näet meillä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Lisätietoja tehtävistä saat alueiden huolto- ja projektipäälliköiltä. Yhteystiedot löytyvät ilmoituksen lopusta. Hae laittamalla avoin hakemus [email protected] tai lomakkeen kautta pap.fi/rekry.

Tervetuloa tekemään työtä, jossa turvallisuus, kestävä kehitys, viimeisin teknologia ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä!

 


Avoin hakemus | Koko Suomi | Toistaiseksi voimassa

Toimintamme kasvaa koko ajan ja siksi haemmekin joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä. Jos koet, että sinulla olisi annettavaa suomalaiselle paloturvallisuudelle ja sopisit tiimiimme, kerro siitä meille. Toimimme koko Suomen alueella, joten etsimme työntekijöitä monilla eri paikkakunnilla. Voit olla kokenut konkari tai vasta koulunpenkiltä valmistunut, meillä on tarvetta monenlaisille osaajille.

Jätä avoin hakemus [email protected] tai klikkaa tästä lomakkeeseen.