26.04.2022 | Ajankohtaista, Rekrytointi

Tule rakentamaan turvallisempaa tulevaisuutta!

PAP Group on Suomen johtava paloturvallisuusratkaisujen toteuttaja, joka tarjoaa alansa parasta kokonaispalvelua palojärjestelmien suunnittelusta niiden asennukseen ja jälkihuoltoon.

Sen lisäksi, että olemme toimijana alamme paras, olemme sellainen myös työpaikkana! Meillä pääset tekemään tärkeää työtä yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden maksimoimiseksi sekä luomaan tulevaisuuden kaupunkeja ja yhteiskuntaa. Pääset suojaamaan yhteiskunnan tärkeitä toimintoja kriittisille toimialoille kuten Suomen ruokahuollolle, sairaaloille, energiasektorille, raideliikenteelle, datakeskuksille sekä teollisuudelle. Saat olla mukana alan kiinnostavimmissa ja haastavimmissa projekteissa.

PAP:ssa ammattiosaamisesi kehittyy ja voit rakentaa urapolustasi oman näköisesi. Meillä työskentelet mutkattomassa ilmapiirissä, ilman jäykkiä organisaatiorakenteita ja hierarkiaa. Ymmärrämme myös, että sinulla on muutakin elämää kuin työ. Siksi olemme työnantajana joustava ja mahdollistamme työn sekä yksityiselämän kestävän yhteensovittamisen. Henkilöstöltämme olemme saaneet myös paljon kiitosta tarjoamistamme monipuolisista ja arvokkaista henkilöstöeduista.

Haku päällä juuri nyt!

Tästä alta näet meillä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Lisätietoja tehtävistä saat alueiden huolto- ja projektipäälliköiltä. Yhteystiedot löytyvät ilmoituksen lopusta. Hae laittamalla avoin hakemus rekry@pap.fi tai lomakkeen kautta pap.fi/rekry.

Tervetuloa tekemään työtä, jossa turvallisuus, kestävä kehitys, viimeisin teknologia ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä!

Suunnittelija | Vantaa, Turku tai Kuopio | Hae 31.5. mennessä

Paloilmoitin-, turvavalo-, äänievakuointi- ja savunpoistosuunnittelija

Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset pelastustoimenlaitteiden suunnittelutehtävät – aina esisuunnittelusta käytännön toteutukseen – sekä muut asiantuntijatehtävät osana isompaa suunnitteluryhmää. Turvallisuus, kestävä kehitys, viimeisin teknologia ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä pelastustoimenjärjestelmien suunnittelussa. Osaamisesi sekä mielenkiintosi mukaan tehtäviisi voi kuulua mm. paloilmoitin-, äänievakuointi-, turvavalo- sekä savunpoistojärjestelmien kokonaissuunnittelun lisäksi hankekokonaisuuden optimointia ja kehittämistä yhteistyössä hankkeen muiden suunnittelijoiden sekä PAP:n projekti- ja huoltotiimin kanssa. Toimenkuvan painotusta voidaan räätälöidä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokeneena suunnittelijana toimenkuvaasi voi esimerkiksi kuulua myös projektinjohdollisia tehtäviä, kuten kustannusarviointien sekä muiden selostusten laatimista tai muuta projektien ajallista ja taloudellista seurantaa. Projektimme ovat monialaisia ja niihin liittyy myös olennaisesti esim. ohjausten sekä tiedon välityksen suunnittelua kiinteistön muiden järjestelmien kanssa, joten yksi tärkeimpiä tehtäviäsi on näiden yhteensovittaminen ja kokonaisuuden hallinta

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Suunnittelijana teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea positiivinen asenne ja oma-aloitteinen ote työhön. Lisäksi olet teknisesti näppärä, sinulla on kenties kokemusta AutoCAD-ympäristöstä ja koulutukseltasi olet DI tai sähkö-/automaatioinsinööri tai sähköasentaja, jolla hieman kokemusta suunnittelusta. Voit olla joko urasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi suunnittelija, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta: tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa pelastustoimen laitteidensuunnittelijana monipuolisten suunnittelutehtävien ja merkittävien projektien siivittämänä!

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää?

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostiin rekry@pap.fi 31.5.2022 mennessä. Laita viestin aiheeksi haettava työ ja paikkakunta, jonne haet. Työhaastattelut aloitetaan heti, kun sopiva hakija hakee paikkaa. Sopiva hakija voidaan palkata ennen hakuajan umpeutumista, joten ole nopea ja hae heti!

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä:

 • Maija-Leena Breilin, p. 0401239554
 • Marko Hämäläinen, p. 0405290331
 • Rauno Pukarinen, p. 0445770392

Myyntipäällikkö | Pk-seutu | Hae 31.5. mennessä

Työtehtävänäsi on myydä paloturvallisuuteen liittyen projekteja ja sopimuksia. Työ sisältää asiakkaiden kanssa tiivistä yhteistyötä, uusien asiakkaiden kontaktointia ja vanhojen asiakassuhteiden ylläpitämistä. Palkka koostuu peruspalkasta ja provisiosta. Työssä on mahdollisuus päästä hyvällä otteella ja ahkeruudella huippu ansioihin. Työsuhde on voimassa toistaiseksi, sisältäen 6 kk koeajan. Työaika on kokopäiväinen.

Voit olla myyntialalla uusi, jolla on intoa oppia ja menestyä – me annamme koulutusta tehtävään ja autamme alkuun. Tai voit olla jo myynnin ammattilainen, jolloin voit saada haastavampia kohteita näköalapaikalta hienojen laitemerkkien parissa. Sinä voit olla esimerkiksi taustaltasi projektipäällikkö sähkö- tai automaatioalalla ja haluat uusia haasteita työelämässä. Katsomme eduksi insinöörin tai kaupallisen koulutuksen.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää?

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostiin rekry@pap.fi 31.5.2022 mennessä. Laita viestin aiheeksi haettava työ ja paikkakunta, jonne haet. Työhaastattelut aloitetaan heti, kun sopiva hakija hakee paikkaa. Sopiva hakija voidaan palkata ennen hakuajan umpeutumista, joten ole nopea ja hae heti!

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä:

 • Rauno Pukarinen, p. 0445770392
 • Marko Hämäläinen, p. 0405290331

Projektipäällikkö | Pk-seutu | Hae 31.5. mennessä

Hae meille projektipäälliköksi, mikäli:

 • Sinulla on sähköalan AMK-tutkinto tai vastaava koulutus.
 • Sinulla on projektikokemusta sekä kokemusta paloilmoitinjärjestelmistä (määräykset tuttuja)
 • Sinä osaat työskennellä suunnitelmallisesti ja sinulla on organisointikykyä.
 • Hyvä asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Neuvottelukyvystä on hyötyä.
 • Sinulta löytyy ajokortti ja olet valmis matkustamaan eri kohteisiin.
 • Omaat myynnillisen asenteen.

Lisäksi katsomme eduksesi, jos sinulla on osaamista turvavalo- ja äänievakuointijärjestelmistä. Hyvät IT-taidot ovat plussaa.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja pääset tekemään kanssamme mielenkiintoisia projekteja. Työ sisältää muun muassa projektinhallintaa, aikataulutusta sekä yhteistyötä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Sinulla täytyy olla ajokortti, koska työ sisältää matkustamista. Toimipisteemme ovat tällä hetkellä Vantaalla, Lahdessa, Kangasalla, Raisiossa ja Kuopiossa.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi, sisältäen 6 kk koeajan. Työaika on kokopäiväinen.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää?

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostiin rekry@pap.fi 31.5.2022 mennessä. Laita viestin aiheeksi haettava työ ja paikkakunta, jonne haet. Työhaastattelut aloitetaan heti, kun sopiva hakija hakee paikkaa. Sopiva hakija voidaan palkata ennen hakuajan umpeutumista, joten ole nopea ja hae heti!

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä: Marko Hämäläinen p. 0405290331


Järjestelmäasiantuntija | PK-seutu | Toistaiseksi voimassa

Hae meille järjestelmäasiantuntijaksi, mikäli:

 • Sinulla on sähköalan perustutkinto tai vastaavaa koulutusta.
 • Osaat työskennellä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti.
 • Hyvä asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan.
 • Ongelmanratkaisukykyä.
 • Haluat jatkuvasti oppia uutta, olet motivoitunut ja pidät ongelmien ratkaisemisesta.
 • Sinulla on ajokortti.
 • Omaat myynnillisen asenteen.

Lisäksi katsomme eduksesi, jos sinulla on työkokemusta paloturvallisuus alalta tai sinulla on osaamista paloilmoitin-, turvavalo- ja äänievakuointijärjestelmistä. Samoin hyvät IT-taidot ovat plussaa.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja niitä tehdään pääasiassa asiakkaidemme luona, myös työmaa olosuhteissa. Työ sisältää muun muassa järjestelmien päivitystä, asennus- ja käyttöönottotöitä, vuosihuoltoja, vikojen korjaamista ja sopimusten tekemistä ja päivittämistä. Sinulla täytyy olla ajokortti, koska joudut liikkumaan asiakkaalta toiselle. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Kangasalla, Raisiossa, Kuopiossa ja Lahdessa. Tarkoituksenamme on laajentaa toimintaa myös Oulun suunnille.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi, sisältäen 6 kk koeajan. Työaika on kokopäiväinen.

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostiin rekry@pap.fi. Laita viestin aiheeksi haettava työ ja paikkakunta, jonne haet. Työhaastattelut aloitetaan heti, kun sopiva hakija hakee paikkaa. Sopiva hakija palkataan heti, joten ole nopea ja laita hakemus meille pikimmiten!

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä:

 • Pk-seutu, Mika Alamaunu, p. 0503378533

Avoin hakemus | Koko Suomi | Toistaiseksi voimassa

Toimintamme kasvaa koko ajan ja siksi haemmekin joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä. Jos koet, että sinulla olisi annettavaa suomalaiselle paloturvallisuudelle ja sopisit tiimiimme, kerro siitä meille. Toimimme koko Suomen alueella, joten etsimme työntekijöitä monilla eri paikkakunnilla. Voit olla kokenut konkari tai vasta koulunpenkiltä valmistunut, meillä on tarvetta monenlaisille osaajille.

Jätä avoin hakemus rekry@pap.fi tai klikkaa tästä lomakkeeseen.