Tule rakentamaan turvallisempaa tulevaisuutta!

PAP Group on Suomen johtava paloturvallisuusratkaisujen toteuttaja, joka tarjoaa alansa parasta kokonaispalvelua palojärjestelmien suunnittelusta niiden asennukseen ja jälkihuoltoon.

Sen lisäksi, että olemme toimijana alamme paras, olemme sellainen myös työpaikkana! Meillä pääset tekemään tärkeää työtä yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden maksimoimiseksi sekä luomaan tulevaisuuden kaupunkeja ja yhteiskuntaa. Pääset suojaamaan yhteiskunnan tärkeitä toimintoja kriittisille toimialoille kuten Suomen ruokahuollolle, sairaaloille, energiasektorille, raideliikentelle, datakeskuksille sekä teollisuudelle. Saat olla mukana alan kiinnostavimmissa ja haastavimmissa projekteissa.

PAP:ssa ammattiosaamisesi kehittyy ja voit rakentaa urapolustasi oman näköisesi. Meillä työskentelet mutkattomassa ilmapiirissä, ilman jäykkiä organisaatiorakenteita ja hierarkiaa. Ymmärrämme myös, että sinulla on muutakin elämää kuin työ. Siksi olemme työnantajana joustava ja mahdollistamme työn sekä yksityiselämän kestävän yhteensovittamisen. Henkilöstöltämme olemme saaneet myös paljon kiitosta tarjoamistamme monipuolisista ja arvokkaista henkilöstöeduista.

Haku päällä juuri nyt!

Tästä näet meillä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Lisätietoja tehtävistä saat projektipäällikkö Jami Ojalalta (puh. 040 123 9215, sähköposti: jami.ojala@pap.fi) tai toimitusjohtaja Marko Hämäläiseltä (puh. 040 529 0331). Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: jami.ojala@pap.fi.

Tervetuloa tekemään työtä, jossa turvallisuus, kestävä kehitys, viimeisin teknologia ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä!

Äänievakuointi-, äänentoisto- ja paloilmoitinjärjestelmien asiantuntijoita | 5 paikkaa | Vantaa | haku auki 30.6.2021 asti

Äänievakuointi-, äänentoisto- ja paloilmoitinjärjestelmien asiantuntijoita ja -käyttöönottajia projekteihin. Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset pelastustoimen laitteiden käyttöönotot osana isompaa projektipalvelutiimiä. Osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan tehtävän painotusta voidaan räätälöidä juuri sinua eniten kiinnostavien järjestelmien käyttöönottoihin.

Järjestelmäasiantuntijana/käyttöönottajana teet tiivistä yhteistyötä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea positiivinen asenne ja oma-aloitteinen ote työhön. Työpäiväsi ovat vaihtelevia, teet työtä pääasiallisesti uudisrakennus- sekä saneerausprojekteissa.

Olet teknisesti näppärä ja omaat hyvät IT-taidot. Koulutukseltasi olet sähkö- tai tietoliikenneasentaja (tai mahdollisesti insinööri).

PAP Group kouluttaa tehtävään, joten sitoutuminen on meille tärkeää. Voit olla joko urasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi alan osaaja, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta.

Paloilmoitin-, turvavalo-, äänievakuointi -ja savunpoistojärjestelmien huoltoasiantuntijoita ja huoltoedustajia | Vantaa | haku auki toistaiseksi

Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset pelastustoimen laitteiden huolto- ja vikakorjaustehtävät sekä pienten projektien asennukset ja käyttöönotot osana isompaa huoltopalvelutiimiä. Osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan tehtävän painotusta voidaan räätälöidä juuri sinua eniten kiinnostavien järjestelmien vuosihuoltoihin, vikakorjauksiin, käyttöönottoihin sekä kehittämiseen yhteistyössä huoltotiimin kanssa.

Huoltoasiantuntijana/huoltoedustajana teet tiivistä yhteistyötä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea positiivinen asenne ja oma-aloitteinen ote työhön. Työpäiväsi ovat vaihtelevia, teet työtä pääasiallisesti asiakkaiden luona vaihtuvissa kohteissa joihin liikut yrityksen tuotantoautolla.
Olet teknisesti näppärä ja omaat hyvät IT-taidot. Koulutukseltasi olet sähkö – tai tietoliikenneasentaja (insinööri).

PAP Group kouluttaa tehtävään, joten sitoutuminen on meille tärkeää. Voit olla joko urasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi alan osaaja, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta.