17.09.2024 | Ajankohtaista

PAP Päivät 2024

PAP Päivät järjestetään vuosittain PAP Groupin koko henkilökunnalle. PAP Päivät parantavat PAP tiimin yhteishenkeä ja piristää syksyisen harmauden keskellä.

Tänä vuonna PAP päivät järjestettiin Eerikkilän urheiluopistolla Tammelassa 13.9.2024. Eerikkilä oli oiva valinta PAP Päiville, sillä se tarjosi suurelle joukollemme mahdollisuuden kokoustaa, majoittua, ruokailla, viettää iltaa ja saunoa yhdessä. 

PAP Päivien perusidea on aina ollut se, että saadaan koko henkilöstö kokoontumaan samaan paikkaan. Tämä on hyvä tilaisuus saada oma ääni kuuluville ja jakaa omat ideat ja ajatukset myös muiden paikkakuntien PAPeille. Yhteisen aamiaisen jälkeen aloitimme kokouksen ajankohtaisista aiheista niin PAP Groupilla kuin koko toimialalla. Yhtenä suurena teemana oli työturvallisuus, jonka tärkeydestä ei voi puhua liikaa. Esityksissä nousi ilmi kehitysideoita, muistutuksia jo olemassa olevista toimintatavoista sekä esiteltiin uusia toimintatapoja. Pieni paljastus: Uutuutena esiteltiin muun muassa RMA-lomake, joka tulee palvelemaan jossain vaiheessa myös partnereitamme.

Kokouksen jälkeen vedimme urheiluvaatteet päällemme ja suunnistimme urheilukentälle. Pääsimme testaamaan, keiden joukkue oli paras jousiammunnassa, leikkimielisessä viestissä ja pantomiimissa. 

Kolme joukkuetta, jotka saivat parhaimmat pisteet kilpailuissa

Robin Hood kilpailuiden jälkeen illanvietto jatkui saunoen ja seurustellen. Koska PAPit ovat ympäri Suomen levittäytyneet, on hienoa että kaikki pääsevät tutustumaan toisiinsa myös rennommassa ilmapiirissä. Illanvietto piti sisällään myös illallisen ja Vuoden PAPin julistamisen. Tänä vuonna äänet oli mennyt tasan monien työntekijöiden kesken, joten päätettiin antaa tunnustusta useammalle henkilölle hyvästä työstä. 

Yhteensä viisi henkilöä sai Vuoden PAP -tittelit. Onneksi olkoon:

  • Arttu Lattu, Logistiikka
  • Joni Elf, PK-seutu huolto
  • Maija-Leena Breilin, Projektijohtaja
  • Raul Rooteman, Etelä-Suomi projektit
  • Ville-Matti Tuovinen, Itä-Suomi projektit

Kaiken kaikkiaan PAP Päivät olivat jälleen onnistuneet. Kaikilla oli mukavaa ja tästä piristyneenä jaksamme taas puurtaa kiinteistöjen paloturvallisuuden parissa parempana PAP Tiiminä kuin koskaan. PAP Tiimi vetää yhtä köyttä kiinteistön koko elinkaaren ajan; tarvekartoituksesta myyntiin, suunnittelusta asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon. Lue kotisivuiltamme lisää palveluistamme, kuten TUHTI-kokonaispalvelusta.