15.08.2024 | Ajankohtaista

Ensimmäinen sähköpakettiauto saapui PAP Groupille

PAP Groupin pääkaupunkiseudun huoltotiimi on saanut ensimmäisenä ajoonsa uuden sähköllä kulkevan pakettiauton.

Sähköautojen yleistyminen liikenteessä on merkittävä askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. PAP Group Oy on ottanut huoltotiiminsä käyttöön ensimmäisen sähköllä kulkevan pakettiauton pääkaupunkiseudulla. Renault Kangoo on pieneksi pakettiautoksi tilava, ja kuin tehty kaupunkialueen huoltoajoihin. Nopea lataus ja useat kuljettajaa avustavat järjestelmät parantavat käyttökokemusta.

Haluamme omalta osaltamme vähentää autoilusta aiheutuvia kasvihuonekaasupäästöjä uusimalla autojamme vähäpäästöisimpiin, siellä missä se on etäisyyksien kannalta järkevää ja mahdollista, huomioiden latausverkoston kattavuuden. Pyrimme muutenkin vähentämään ympäristön ylimääräistä kuormitusta suunnittelemalla ajoreittimme ja työmme niin, ettei ylimääräisiä päästöjä tai kilometrejä synny.

Sähköpakettiauton käyttöönotto tarjoaa monia etuja, kuten alhaisemmat käyttökustannukset ja ympäristöystävällisyyden. Lisäksi sähköautot ovat yleensä hiljaisempia ja vaativat vähemmän huoltoa verrattuna perinteisiin polttomoottoriautoihin. Sähköautojen käyttöönotto ei ainoastaan hyödytä ympäristöä vaan myös yrityksen taloutta pitkällä aikavälillä.