02.09.2022 | Ajankohtaista, Rekrytointi

Tule rakentamaan turvallisempaa tulevaisuutta!

PAP Group on Suomen johtava paloturvallisuusratkaisujen toteuttaja, joka tarjoaa alansa parasta kokonaispalvelua palojärjestelmien suunnittelusta niiden asennukseen ja jälkihuoltoon.

Sen lisäksi, että olemme toimijana alamme paras, olemme sellainen myös työpaikkana! Meillä pääset tekemään tärkeää työtä yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden maksimoimiseksi sekä luomaan tulevaisuuden kaupunkeja ja yhteiskuntaa. Pääset suojaamaan yhteiskunnan tärkeitä toimintoja kriittisille toimialoille kuten Suomen ruokahuollolle, sairaaloille, energiasektorille, raideliikenteelle, datakeskuksille sekä teollisuudelle. Saat olla mukana alan kiinnostavimmissa ja haastavimmissa projekteissa.

PAP:ssa ammattiosaamisesi kehittyy ja voit rakentaa urapolustasi oman näköisesi. Meillä työskentelet mutkattomassa ilmapiirissä, ilman jäykkiä organisaatiorakenteita ja hierarkiaa. Ymmärrämme myös, että sinulla on muutakin elämää kuin työ. Siksi olemme työnantajana joustava ja mahdollistamme työn sekä yksityiselämän kestävän yhteensovittamisen. Henkilöstöltämme olemme saaneet myös paljon kiitosta tarjoamistamme monipuolisista ja arvokkaista henkilöstöeduista.

Haku päällä juuri nyt!

Tästä alta näet meillä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Lisätietoja tehtävistä saat alueiden huolto- ja projektipäälliköiltä. Yhteystiedot löytyvät ilmoituksen lopusta. Hae laittamalla avoin hakemus [email protected] tai lomakkeen kautta pap.fi/rekry.

Tervetuloa tekemään työtä, jossa turvallisuus, kestävä kehitys, viimeisin teknologia ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä!

Järjestelmäasiantuntija | KEMI | Hakemukset 1.10.2022 mennessä

TULE ASENTAJAKSI KEMIN METSÄ FIBREN BTT TEHDASPROJEKTILLE!
Asennuksiin kuuluu paloilmoitinjärjestelmän kenttälaitteiden asennusta, näytteenottoputkiston asennuksia sekä paloilmaisukuidun kaapelointia. Koulutamme työmaalla kaikkiin kohteella tehtäviin asennuksiin. Kohteella koulutamme myös keskuslaitteiden kytkennät, käyttöönoton ja ohjelmoinnin.

Odotamme sinulta seuraavia taitoja:

 • Sähköalan perustutkintoa tai vastaavaa koulutusta
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti
 • Asiakaspalvelu kykyä
 • Ongelmanratkaisukykyä
 • Halua oppia uutta
 • Ajokorttia
 • Myynnillistä asennetta

Eduksesi katsomme, jos sinulla on työkokemusta paloturvallisuus alalta, sinulla on osaamista paloilmoitin-, turvavalo- ja äänievakuointijärjestelmistä, ja sinulla on hyvät IT-taidot.

Työsuhde on voimassa 31.8.2023 asti, sisältäen 6 kk koeajan. Työaika on kokopäiväinen.

Voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sähköpostiin [email protected] 1.10.2022 mennessä. Ilmoitathan hakemuksessa, mille paikkakunnalle olet hakemassa. Työhaastattelut aloitetaan heti, kun sopiva hakija hakee paikkaa. Sopiva hakija voidaan palkata ennen hakuajan umpeutumista, joten ole nopea ja hae heti!

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä projektipäällikköön: Jami Ojala, [email protected] 0401239215


Myyntipäällikkö | Pk-seutu | Toistaiseksi voimassa

Työtehtävänäsi on myydä paloturvallisuuteen liittyen projekteja ja sopimuksia. Työ sisältää asiakkaiden kanssa tiivistä yhteistyötä, uusien asiakkaiden kontaktointia ja vanhojen asiakassuhteiden ylläpitämistä. Palkka koostuu peruspalkasta ja provisiosta. Työssä on mahdollisuus päästä hyvällä otteella ja ahkeruudella huippu ansioihin. Työsuhde on voimassa toistaiseksi, sisältäen 6 kk koeajan. Työaika on kokopäiväinen.

Voit olla myyntialalla uusi, jolla on intoa oppia ja menestyä – me annamme koulutusta tehtävään ja autamme alkuun. Tai voit olla jo myynnin ammattilainen, jolloin voit saada haastavampia kohteita näköalapaikalta hienojen laitemerkkien parissa. Sinä voit olla esimerkiksi taustaltasi projektipäällikkö sähkö- tai automaatioalalla ja haluat uusia haasteita työelämässä. Katsomme eduksi insinöörin tai kaupallisen koulutuksen.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää?

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostiin [email protected]. Laita viestin aiheeksi haettava työ ja paikkakunta, jonne haet. Työhaastattelut aloitetaan heti, kun sopiva hakija hakee paikkaa.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä:

 • Rauno Pukarinen, p. 0445770392
 • Marko Hämäläinen, p. 0405290331

Järjestelmäasiantuntija | PK-seutu | Toistaiseksi voimassa

Hae meille järjestelmäasiantuntijaksi, mikäli:

 • Sinulla on sähköalan perustutkinto tai vastaavaa koulutusta.
 • Osaat työskennellä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti.
 • Hyvä asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan.
 • Ongelmanratkaisukykyä.
 • Haluat jatkuvasti oppia uutta, olet motivoitunut ja pidät ongelmien ratkaisemisesta.
 • Sinulla on ajokortti.
 • Omaat myynnillisen asenteen.

Lisäksi katsomme eduksesi, jos sinulla on työkokemusta paloturvallisuus alalta tai sinulla on osaamista paloilmoitin-, turvavalo- ja äänievakuointijärjestelmistä. Samoin hyvät IT-taidot ovat plussaa.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja niitä tehdään pääasiassa asiakkaidemme luona, myös työmaa olosuhteissa. Työ sisältää muun muassa järjestelmien päivitystä, asennus- ja käyttöönottotöitä, vuosihuoltoja, vikojen korjaamista ja sopimusten tekemistä ja päivittämistä. Sinulla täytyy olla ajokortti, koska joudut liikkumaan asiakkaalta toiselle. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Kangasalla, Raisiossa, Kuopiossa ja Lahdessa. Tarkoituksenamme on laajentaa toimintaa myös Oulun suunnille.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi, sisältäen 6 kk koeajan. Työaika on kokopäiväinen.

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostiin [email protected]. Laita viestin aiheeksi haettava työ ja paikkakunta, jonne haet. Työhaastattelut aloitetaan heti, kun sopiva hakija hakee paikkaa. Sopiva hakija palkataan heti, joten ole nopea ja laita hakemus meille pikimmiten!

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä:

 • Pk-seutu, Mika Alamaunu, p. 0503378533

Avoin hakemus | Koko Suomi | Toistaiseksi voimassa

Toimintamme kasvaa koko ajan ja siksi haemmekin joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä. Jos koet, että sinulla olisi annettavaa suomalaiselle paloturvallisuudelle ja sopisit tiimiimme, kerro siitä meille. Toimimme koko Suomen alueella, joten etsimme työntekijöitä monilla eri paikkakunnilla. Voit olla kokenut konkari tai vasta koulunpenkiltä valmistunut, meillä on tarvetta monenlaisille osaajille.

Jätä avoin hakemus [email protected] tai klikkaa tästä lomakkeeseen.