Tule rakentamaan turvallisempaa tulevaisuutta!

PAP Group on Suomen johtava paloturvallisuusratkaisujen toteuttaja, joka tarjoaa alansa parasta kokonaispalvelua palojärjestelmien suunnittelusta niiden asennukseen ja jälkihuoltoon.

Sen lisäksi, että olemme toimijana alamme paras, olemme sellainen myös työpaikkana! Meillä pääset tekemään tärkeää työtä yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden maksimoimiseksi sekä luomaan tulevaisuuden kaupunkeja ja yhteiskuntaa. Pääset suojaamaan yhteiskunnan tärkeitä toimintoja kriittisille toimialoille kuten Suomen ruokahuollolle, sairaaloille, energiasektorille, raideliikenteelle, datakeskuksille sekä teollisuudelle. Saat olla mukana alan kiinnostavimmissa ja haastavimmissa projekteissa.

PAP:ssa ammattiosaamisesi kehittyy ja voit rakentaa urapolustasi oman näköisesi. Meillä työskentelet mutkattomassa ilmapiirissä, ilman jäykkiä organisaatiorakenteita ja hierarkiaa. Ymmärrämme myös, että sinulla on muutakin elämää kuin työ. Siksi olemme työnantajana joustava ja mahdollistamme työn sekä yksityiselämän kestävän yhteensovittamisen.

Haku päällä juuri nyt!

Tästä näet meillä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Lisätietoja saat toimitusjohtaja Marko Hämäläiseltä (puh. 040 529 0331). Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: rekry@pap.fi.

Tervetuloa tekemään työtä, jossa turvallisuus, kestävä kehitys, viimeisin teknologia ja käytettävyys kulkevat käsi kädessä!

Järjestelmäasiantuntija | Oulu, Tampere, PK-seutu | Lähetä hakemus viimeistään 16.1.2022

Etsimme usealle paikkakunnalle järjestelmäasiantuntijoita huoltotiimeihin.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja niihin kuuluu muun muassa järjestelmien päivitystä, asennus- ja käyttöönottotöitä, vuosihuoltoja, vikojen korjaamista ja sopimusten tekemistä ja päivittämistä. Työ sisältää asiakkaiden kanssa yhteydenpitoa, joten odotamme että sinulta sujuu asiakaspalvelu. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja teet työtä pääasiallisesti asiakkaiden luona vaihtuvissa kohteissa, myös työmaa olosuhteissa.

Odotamme sinulta seuraavia taitoja:

  • Sähköalan perustutkintoa tai vastaavaa koulutusta
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti
  • Asiakaspalvelu kykyä
  • Ongelmanratkaisukykyä
  • Halua oppia uutta
  • Ajokorttia
  • Myynnillistä asennetta
  • Itsenäistä työotetta

Eduksesi katsomme, jos sinulla on työkokemusta paloturvallisuus alalta, sinulla on osaamista paloilmoitin-, turvavalo- ja äänievakuointijärjestelmistä, ja sinulla on hyvät IT-taidot.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi, sisältäen 6 kk koeajan. Työaika on kokopäiväinen.

Voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sähköpostiin rekry@pap.fi 16.1.2022 mennessä. Työhaastattelut aloitetaan heti, kun sopiva hakija hakee paikkaa. Sopiva hakija voidaan palkata ennen hakuajan umpeutumista, joten ole nopea ja hae heti!

 

Avoin hakemus | Koko Suomi | Toistaiseksi voimassa

Toimintamme kasvaa koko ajan ja siksi haemmekin joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä. Jos koet, että sinulla olisi annettavaa suomalaiselle paloturvallisuudelle ja sopisit tiimiimme, kerro siitä meille. Toimimme koko Suomen alueella, joten etsimme työntekijöitä monilla eri paikkakunnilla. Voit olla kokenut konkari tai vasta koulunpenkiltä valmistunut, meillä on tarvetta monenlaisille osaajille.

Jätä avoin hakemus rekry@pap.fi tai klikkaa tästä lomakkeeseen.