Haemme sähköasentajaa käyttöönottajaksi

Haemme käyttöönottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Käyttöönottaja työskentelee osaamisesta riippuen joko uudiskohteissa palolaitteistojen käyttöönottotehtävissä tai osana huoltotiimiä pelastustoimen laitteiden huolto-, ylläpito- ja vikakorjaustehtävien parissa. Pelastustoimen laitteisiin kuuluvat paloilmoittimet sekä turva- ja opasvalo-, savunpoisto- ja äänievakuointijärjestelmät. Työssä toimitaan pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan alan johtavalla toimijalla ja mahdollisuuden oppia täysin uusi osa-alue sähköisten laitteiden huollon, asennuksen ja korjauksen parissa. Toivomme, että sinulla on sähköasentajan koulutus ja muutama vuosi työkokemusta alalta joko heikkovirtalaitteiden asennuksien tai rakennustyömaan sähköasennuksien parista. Luonteeltasi olet itsenäinen ja vastuuntuntoinen sekä onnistut myös tarvittaessa asiakaspalvelutilanteissa.

Haku toteutetaan yhteistyössä StaffPoint Oy:n kanssa ja työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPoint Oy:n välille. Työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös asiakkaan omille listoille. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja järjestetään jo hakuajalla, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja jättää hakemus jo tänään! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa täältä: https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat/sahkoasentaja-oppimaan-uusi-aluevaltaus-pap-group-28663