Haemme sähköinsinööriä projektitehtäviin

Haemme sähköinsinööriä projektitehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävänäsi on hoitaa nimettyjen työmaiden työaikaista suunnittelun ohjaamista, aikataulujen laatimista sekä toteutuksien seuraamista yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Etsimällämme henkilöllä on joustava, rohkea ja kehittymishaluinen asenne sekä halu kasvaa ja ottaa vastuuta. Sinulla on itsenäinen ja ratkaisukeskeinen työote sekä kyky hallita isompia kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset työskentelemään työkavereiden lisäksi myös erilaisten sidosryhmien kanssa. Saat vastuuta työmaiden toimintaan liittyvien asioiden lisäksi talouden seurantaan ja raportointiin liittyen, joten odotamme sinulta laskennallista osaamista ja tietoteknisiä valmiuksia. Työssä tarjotaan hyvä perehdytys, joten emme odota sinun täyttävän kaikkia edellytyksiä, vaan uskomme että oppimiskyky ja hyvä asenne on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista työssä menestymiseen.

Tutustu tarkemmin ja hae paikkaa täältä