Haemme sähköasentajaa pääkaupunkiseudulle

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sähköasentajaa. Käyttöönottaja työskentelee osaamisesta riippuen joko uudiskohteissa palolaitteistojen käyttöönottotehtävissä tai huoltotiimissä pelastustoimen laitteiden huolto, ylläpito ja vikakorjausten parissa. Pelastustoimen laitteisiin kuuluvat paloilmoittimet, savunpoisto-, turva-, opasvalo- ja äänievakuointijärjestelmät. Työssä toimitaan pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan alan johtavalla toimijalla, sekä mahdollisuuden oppia täysin uusi osa-alue sähköisten laitteiden huollon, asennuksen ja korjauksen parissa. Toivomme, että sinulla on sähköasentajan koulutus ja muutama vuosi työkokemusta alalta joko heikkovirtalaitteiden asennuksien tai rakennustyömaan sähköasennuksien parista. Henkilönä olet itsenäinen, vastuuntuntoinen ja onnistut myös asiakaspalvelutilanteissa.

Tutustu tarkemmin ja hae paikkaa täältä