Haemme sähköasentajaa Helsingin keskustaan

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sähköasentajaa Helsinkiin. Työssäsi pääset työskentelemään Helsingin keskustassa sijaitsevassa kiinteässä kohteessa turva-, opasvalo-, paloilmoitin-, turvavalo- ja äänievakuointilaitteiden asennus ja kaapelointitöissä. Toivomme sinulta sähköasentajan koulutusta sekä kokemusta kaapelinvedosta, asennustöistä sekä hyvistä asennustavoista harjoitteluiden, kesätöiden tai palkkatöiden muodossa.

Tarjoamme sinulle kiinteän työpisteen Helsingin keskustassa sijaitsevassa kohteessa, jossa pääset työskentelemään noin kolmen muun asentajan tiimissä. Työskentelet tiivisti myös oman projektipäällikön sekä ulkoisen urakointiliikkeen kanssa. Tässä tehtävässä on loistavat etenemismahdollisuudet talon sisällä kehittymään palojärjestelmien ammattilaiseksi.

Tutustu tarkemmin ja hae paikkaa täältä