Haemme tiimiimme äänievakuointi ja äänentoistojärjestelmien asiantuntijaa

Haemme tiimiimme äänievakuointi ja äänentoistojärjestelmien asiantuntijaa, jolle äänentoiston kanssa tekeminen on tuttua.

PAP Group hakee henkilöä, joka pystyy tekemään äänievakuointi- sekä äänentoistojärjestelmiä. Odotuksena on äänentoisto- ja äänievakuointijärjestemäosaaminen. Koulutus alalle nähdään etuna. Odotamme myös, että henkilöllä olisi kokemusta projektien hoitamisesta, asiakaspalvelusta ja että hänellä on paineensietokykyä.

Tehtäväsi on suunnitelmien läpikäynti ja laitekokonaisuuden valinta sekä projektien hoitaminen ja järjestelmien käyttöönotot rakennustyömailla tai nykyisten järjestelmien laajennukset ja huollot.

Sopisiko PAP Group sinulle? Testaa muutaman helpon kysymyksen kautta! Jos saat korkean tuloksen kyselystämme uskomme, että istut mainiosti joukkoomme! Kyselyssä on 6 kysymystä, joiden jälkeen saat tiedät sopiiko PAP Group sinulle.

https://apply.jobilla.com/papgroup/aanievakuointi/