Oletko ajatellut uraa paloturvallisuusjärjestelmien parissa? Hae nyt!

Haemme pääkaupunkiseudun tiimiimme uutta vahvistusta! PAP Group on markkinoilla tunnettu, kattavaa paloturvallisuuden kokonaispalvelua tarjoava yritys, joka nyt vahvan kasvun myötä etsii uusia työntekijöitä. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa paloturvallisuusjärjestelmien asiantuntijaksi ja viitoitamme sinulle tien alan huippuosaajaksi. Koulutus on pitkäjänteistä ja useamman vuoden kestoista.

Mikäli olet vastavalmistunut tai ehkä jo kokemusta saanut sähköasentaja, olet etsimämme henkilö. Meillä on noin 50 henkeä käsittävä henkilöstö, joka toimii voimavaranamme ja josta me pidämme hyvää huolta. Niin työntekijämme kuin asiakkaammekin ovat meille tärkeitä. Olemme vakavarainen, suomalaisomisteinen yritys, jolla on vahva osaaminen

Jos kiinnostuit, jätä meille yhteystietosi. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.